AAP - Albrandswaard Avonturen Park

AAP trailer

Een avontuurlijk bedrijfsuitje op maat Terug naar overzicht

Een avontuurlijk bedrijfsuitje op maat

Het Albrandswaard Avonturen Park (AAP) in Rhoon/Poortugaal heeft ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes. Laat ons weten wat het doel is van jullie uitje. Is het de bedoeling om te kijken wie het snelste langs ons parcour kan? Of op een avontuurlijke manier samenwerkingsopdrachten zien te voltooien? Het kan allemaal. AAP maakt bedrijfsuitjes op maat en is daarom nieuwsgierig naar jullie wensen en behoeften. Het kan voor AAP niet gek genoeg, gaan jullie de uitdaging aan?

Kijk op www.aap-albrandswaard.nl bij groepsuitjes voor de mogelijke activiteiten. We kunnen combinaties maken van meerdere activiteiten. Laat AAP weten wat jullie wensen zijn, want AAP is heel flexibel.
 

Teambuilding met een doel?
Streeft u met uw organisatie een bepaald doel na of staat de teambuilding in een bepaald teken, dan hebben wij ook hierin mogelijkheden voor u. In het kader van de werkkostenregeling kunnen wij ook een combinatie van teambuilding en cursus voor u laten verzorgen. Onze samenwerkingspartner KOI kan op basis van uw specifieke wensen een programma maken waarbij uw doel centraal staat. Of het nu gaat om samenwerking, gedragsverandering, weerbaarheid etc, KOI kan u hierbij van dienst zijn.

Kijk op www.keuze.org wat de mogelijkheden zijn of neem contact op met AAP.


 

Prijs op aanvraag.

Nu reserveren

deel uw ervaring

Ben je bij ons op bezoek geweest?
Wij horen graag van je er van vond!

LAAT HET ONS WETEN!