AAP - Albrandswaard Avonturen Park

AAP trailer

Ervaringen

Ron Kraaijkamp 09-06-2015

We hebben met de familie een heel leuke dag meegemaakt. Het goede weer, het schone park en het vriendelijke personeel droeg daar zeker aan bij. We hebben een Flintstone dag gedaan en we hebben er erg gelachen.om de activiteiten. Een echte aanrader.

Ron Kraaijkamp 09-06-2015

We hebben met de familie een heel leuke dag meegemaakt. Het goede weer, het schone park en het vriendelijke personeel droeg daar zeker aan bij. We hebben een Flintstone dag gedaan en we hebben er erg gelachen.om de activiteiten. Een echte aanrader.

Robert 26-10-2014

Wij hebben een super leuk bedrijfsuitje gehad, van begin tot eind goed geregeld. Helemaal tevreden. Zeker ook voor volwassenen echte aanrader, nogmaals bedankt en succes verder

Carolina 24-10-2014

Een geweldig bedrijfsuitje gehad, wat een lol en pret hebben we gehad. Dank je wel Carla

Britt 18-07-2014

Heel leuk ben er met school geweest veel te doen je verveelt je nooit

Charity 14-07-2014

Woensdag 9 juli een heel leuk verjaardagsfeest gehad. Het regende en was koud, maar de leiding en de pret was zo leuk dat we de regen vergaten en lekker een nat pak konden halen na afloop in de "vijver" Bedankt voor de leuke middag.

Willemijn Petersen 04-07-2014

Vandaag hebben 13 kinderen bij het survival & stormbaan feestje nog wat meer apenstreken erbij geleerd! Een superleuke ervaring. Daarna nog even lekker spetteren in het water. Om af te sluiten met een heerlijk broodje AAP! SUPER!!! Eigenlijk duurde het iets te kort, goede reden om in de zomervakantie nog eens terug te komen. Bedankt Sander voor je leuke en gezellig begeleiding!

Nico 20-06-2014

Piratenfeestje 5 jaar. Ik vond het wel eng over het water klimmen in de touwen maar ik durfde het toch! Iedereen vond het een te gek feestje. Volgend jaar wil ik weer.

Het AAP-team 03-06-2014

Het Albrandswaard Avonturen Park hecht heel veel waarde aan de mening en ervaring van haar gasten. Daarom vinden wij het leuk als je na een uitdagend bezoek aan ons park, op deze pagina een bericht achter laat. We zien je graag snel weer terug!

deel uw ervaring