AAP - Albrandswaard Avonturen Park

AAP trailer

Informatie

Reserveren
Groepsarrangementen geschieden uitsluitend op reservering. Reserveren kan door te mailen naar info@aap-albrandswaard.nl of bellen naar 010-5013115.

Dagrecreatie
Je kan genieten van een losse dag in AAP Albrandswaard door een losse dagkaart te kopen, strippenkaart of door te kiezen voor een familieabonnement. Zie tarieven voor meer informatie. Ben je ouder dan 10 jaar? Dan mag je zonder papa of mama komen spelen.

Openingstijden
Voor dagrecreatie is AAP Albrandswaard in de zomermaanden geopend op woensdag, vrijdag zaterdag en zondag
12.00-17.00 uur
op vrijdag van 12.30-17.00uur

Tijdens schoolvakanties: check onze facebook pagina


Voor actuele openingstijden kunt u de facebookpagina raadplegen! 

 

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m donderdag: 09.00 uur t/m 22.00 uur. Zaterdag & zondag: 09.00 t/m 14.00 uur. In de zomervakantie is AAP op de zaterdagen en zondagen telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur.

Consumpties
Het is toegestaan kleinschalige eigen consumpties mee te nemen en te nuttigen bij AAP Albrandswaard. In het park kan je eten, drinken en een ijsje kopen tegen scherpe prijzen. Alcohol, koelboxen en eigen taart zijn niet toegestaan. Op AAP verkopen we ook frituur maaltijden.

Slecht weer
Met hevige regenval is AAP gesloten voor dagrecreatie. Like vooral de facebook van AAP, dan ben je van alles op de hoogte! Bij slecht weer gaan alle arrangementen door, dat is pas stoer. Alleen met hevige regen, onweer, zware storm en/of bliksem gaan de activiteiten niet door. Als je twijfelt, neem dan contact op door te bellen naar 010-5013115 of mail naar info@aap-albrandswaard.nl.

Sportlessen outdoor Gamerensport
De outdoor groepslessen verlopen volgens het rooster van Gamerensport.

Douches en toiletten
In het Albrandswaard Avonturen Park zijn er 2 douches en 4 toiletten aanwezig.

Regels en voorwaarden
Om plezier te hebben bij AAP, dient iederere gebruiker op de hoogte te zijn van de gebruikersvoorwaarden.Bij totale annulering van een gereserveerd arrangement, dienen wij 20% van de totaalprijs in rekening te brengen i.v.m. gemaakte kosten. Bij het inplannen van een latere dag en tijdstip, wordt het bedrag in de toekomst in mindering gebracht.

deel uw ervaring

Ben je bij ons op bezoek geweest?
Wij horen graag van je er van vond!

LAAT HET ONS WETEN!