AAP - Albrandswaard Avonturen Park

AAP trailer

Nieuws

Zwembad Albrandswaard wordt een Avonturen Park! 14 mei 2014 om 12:48 uur

Zwembad Albrandswaard wordt een Avonturen Park!

Zwembad Albrandswaard wordt een Avonturen Park!
Gamerensport is begonnen met de werkzaamheden in het voormalige buitenzwembad van Albrandswaard. Jarenlang lag het buitenbad van Albrandswaard er verlaten en verpauperd bij, plannen en ideeën hiervoor hebben lang in de week gelegen. Tot vier jaar geleden, toen was de provincie er het mee eens dat er iets moest gaan gebeuren en de recreatieve plannen van Carla van Gameren en Remco Abel zijn met enthousiasme ontvangen. Abel start met een klimbos en Gamerensport start haar outdoor en avonturen park voor groot en klein. Een avonturen park waarin jong en oud hun eigen plekken krijgen, ideaal om te combineren voor familie-, groeps- of bedrijfsuitjes. Het eerste kinderfeestje is al gereserveerd!

Jeugdsentiment voor inwoners Albrandswaard
Het stuk voormalig zwembad dat achter het moderne Gamerensport ligt, wordt omgetoverd in een sport, speel en outdoor park van ruim 7000m². Carla: ,,We krijgen echt een unieke speel en outdoor plek in de regio, wij zijn daar dan ook heel trots op. In het voormalige zwembad hebben veel inwoners van Albrandswaard herinneringen liggen, onderdelen als de badmeester toren en de paddenstoelen worden opnieuw geïntegreerd in het terrein. Waar papa en mama vroeger zwommen kan er straks in een nieuw jasje opnieuw gespeeld worden. Het avonturen park krijgt verschillende onderdelen als: Survival & Stormbaan van 46 meter lang, een strandje met educatief waterspelen, een grote Air-Trampoline, pannaveldje en een boomtoren met indianenbrug en kabelbaan! Om het park komt er een trimparcours en natuurbeleving pad, garantie voor heel veel plezier’’.

Albrandswaard Avonturen Park (AAP) wordt medio eind mei geopend voor publiek. Dus heeft u in het vooruitzicht iets leuks te vieren, dan kunt u bij u in de buurt terecht voor, avontuur, spelen en sport.

Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen hebben wij speciaal een tijdlijn op onze website geplaatst: www.gamerensport.nl/outdoor. Daarnaast houden wij u op de hoogte via Facebook en kunt u ons volgen op Twitter.

Terug naar nieuwsoverzicht

deel uw ervaring

Ben je bij ons op bezoek geweest?
Wij horen graag van je er van vond!

LAAT HET ONS WETEN!