Groepen

Een top locatie voor een top feestje.
Op deze pagina vind je informatie over onze kinderfeestjes en de mogelijkheden tot het geven van besloten feestjes.
Een feestje reserveren of meer informatie?
Mail dan naar info@aap-albrandswaard.nl

Kinderfeestjes!

Heerlijk met al je vriendjes buitenspelen, ravotten en feest vieren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Scholen

We kunnen een programma op maat maken voor de ochtend, de middag of heel de dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om het programma op de splitsen om de verschillende leeftijdscategorie├źn een eigen planning te bieden. Vanwege corona kunnen we, als er een hele school komt, onderdelen uitzetten waar de kinderen met hun eigen klas aan deelnemen. Zo mengen de klassen niet maar hebben de kinderen wel een top dag. Wellicht zijn er activiteiten of andere gelegenheden waarin AAP iets voor uw school kan betekenen?

Meer informatie over hoe wij de kinderen van uw school een gezellig, sportief en fantastisch uitje kunnen bieden? Mail naar info@gamerensport.nl
Minimaal 48 uur van te voren te reserveren en te annuleren, bij het te laat annuleren brengen wij de volledige kosten in rekening.

Afhuren

Of je nu je verjaardag wilt vieren, een familiedag wilt organiseren of gewoon een toffe plek wilt om weer even bij elkaar te komen dan ben je bij Albrandswaard Avonturen Park aan het juiste adres!
Je kunt Albrandswaard Avonturen Park afhuren voor een besloten feestje of verjaardag, zo weet je zeker dat kinderen een top dag hebben en kunnen de volwassenen op een relaxte manier bij elkaar komen en toe zien hoe de kinderen zich vermaken.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij een programma op maat maken. Dit kan een programma voor alleen de kinderen zijn maar ook voor de hele familie. Denk aan de leukste spelletjes, sport activiteit en hilariteit! Vergeet vooral geen droge kleding en een handdoek mee te nemen…
Mail naar info@aap-albrandswaard.nl en dan gaan we samen aan de slag om jullie een geweldige dag te bezorgen bij AAP Albrandswaard!