Informatie

Albrandswaard Avonturen Park
Dé plek om de leukste avonturen te beleven samen met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Wist jij dat!

-Het verstandig is om een parasol mee te nemen?
– Wij ook héérlijke smoothies verkopen, vers gemaakt en in wel 4 verschillende smaken!
– Zwembandjes een goed idee zijn bij kindjes zonder zwemdiploma.
– Zonnebrand elke 2 uur herhaald moet worden en een UV-shirtje een beetje kan helpen tegen verbranding.
– Een petje best fijn kan zijn als het heel warm is.
– Wij een beperkt aantal picknick tafels op het park hebben staan en het nog leuker is om met een kleed op het gras te relaxen.
– Wij spelregels hebben op het park zodat iedereen een top tijd heeft!
-Ons Avonturenpark ook heel erg geschikt is voor schoolreisjes, sportdagen, het afscheid van groep 8 en kinderfeestjes!
– AAP een ecologische watersysteem heeft, en wij hierdoor voldoen aan de nieuwste eisen voor zwemwater.

Informatie

Dagrecreatie
Albrandswaard Avonturen Park is in de zomermaanden geopend voor dagrecreatie. Meer informatie over het buiten spelen vind je hier. Voor informatie over onze openingstijden en tarieven klik je hier. AAP bezoeken kan enkel met geldige tickets, deze zijn te koop onder het kopje tickets!

Kinderfeestjes!
Onbeperkt spelen, patatjes eten en vooral heel veel buitenspeelplezier, dat zijn de ingrediënten om een fantastisch kinderfeestje te hebben. Daarom vier je je kinderfeestje natuurlijk bij AAP! Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes.

Albrandswaard Avonturen Park afhuren
Een verjaardag waarbij je zelf ook echt kunt genieten? De kinderen kunnen zichzelf al die tijd buiten vermaken en hebben zelfs de mogelijkheid om een duik in het water te nemen. Als volwassenen kun je toezien hoe de kinderen spelen, bijkletsen met elkaar en met zijn allen een fijne, gezellige en relaxte tijd hebben. Wist je dat wij zelfs programma’s op maat maken om de kinderen te vermaken of om te zorgen dat jullie een actieve familiedag hebben? AAP is af te huren voor partijen op maat, mail hiervoor naar info@aap-albrandswaard.nl

Scholen
Ook voor scholen heeft Albrandswaard Avonturen Park een hoop te bieden. Een schoolreisje vrij spelen of met een programma op maat. Een sportdag, de koningsspelen of het afscheidsfeestje van groep 8. Voor alle doelgroepen en leeftijden is mogelijk een tof programma te maken. Mail naar info@aap-albrandswaard.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Buiten Schoolse Opvang Gamerensport
Wist je dat onze buitenschoolse opvang elke dag buiten kan spelen op AAP. Meer informatie over onze buitenschoolse opvang kun je vinden op www.kinderopvang-gamerensport.nl