Scholen

Voor elke school een programma op maat!

Wij, van Albrandswaard Avonturen Park brengen u graag positief nieuws! Het lente zonnetje begint weer te schijnen dus het wordt tijd dat we weer naar buiten gaan en dat er weer leuke dingen gepland kunnen worden en wij kunnen daarbij helpen!

AAP Albrandswaard is een park voor jong en oud met meerdere mogelijkheden. In de vakanties is het park geopend voor dagrecreatie, hopelijk kan dat dit jaar ook weer. Daarnaast biedt het park vertier met themadagen, zoals een Halloween- en Sinterklaasdorp. AAP Albrandswaard is er ook voor scholen. Denk aan schoolreisjes, het afscheid van groep 8, sportdagen, koningsspelen of het eindfeest!

We kunnen een programma op maat maken voor de ochtend, de middag of heel de dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om het programma op de splitsen om de verschillende leeftijdscategorie├źn een eigen planning te bieden. Vanwege corona kunnen we, als er een hele school komt, onderdelen uitzetten waar de kinderen met hun eigen klas aan deelnemen. Zo mengen de klassen niet maar hebben de kinderen wel een top dag. Wellicht zijn er activiteiten of andere gelegenheden waarin AAP iets voor uw school kan betekenen?
De eerste enthousiaste aanvragen van basisscholen zijn voor dit jaar al binnen.

Meer informatie over hoe wij de kinderen van uw school dit jaar een gezellig, sportief en fantastisch uitje kunnen bieden? Mail naar info@gamerensport.nl

Laten we er een feestje van maken!